zaterdag 14 september 2013

pijpenstelen...


Er is geen ontkomen meer aan. Ook hier valt het simpelweg niet meer te ontkennen; de herfst heeft haar intrede gedaan (en hoe).

Het staat hier de hele ochtend al te z*&*ken van de regen...

En toch hè, geloof het of niet, maar ik ben er gewoon niet klaar voor. Ik wil het niet, voel het niet, zit nog helemaal niet in een herfstflow. Ik wil nog geen prachtige rood/oranje-gekleurde bolchrysanten voor mijn deur, geen vrolijke paddenstoelen zien als ik nog even een fietstochtjes doe, na het eten, in het bos, geen stamppotten en zeker geen verwarming aan...

De 'nazomer' zit in mijn hoofd en laat ik je vertellen dat deze is er voorlopig dan ook in ieder geval de komende drie weken niet uit te krijgen is :-).

Gisteren nog een bijzondere productieve (thuiswerk)dag gehad, al zeg ik het zelf. De welbekende laatste puntjes op de 'i' gezet en volgens mij dit keer ook echt niets vergeten.
Vandaag is echter een heel ander verhaal; we hadden plannen, je kent ze wel, die van vroeg op, even gezellig naar de markt, op de fiets.... misschien nog net even die leuke (passende) korte broek scoren, of dat leuke, luchtige, vrolijke bloesje...

Ware het niet dat het hier dus de hele ochtend al staat te z*&*ken van de regen, maar dat had ik al gezegd...

Tja.

Sorry hoor jongens, maar ik ben er echt (nog) niet klaar voor. Herfst of geen herfst, ik doe er gewoon (nog) even niet aan mee dit keer. Die plu is zeker voor meerdere doeleinden te gebruiken en dus gaat hij deze keer gewoon mee als parasol :-). En natuurlijk weet ook ik dat er geen ontkomen aan is, net als in het nummer van Herman *klik* (hypothetisch: dit is wat er gebeurt, en gebeurt het nu niet, dan later wel).... maar dat zie ik over een dag of 10 dan wel weer :-). 

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ook langs deze weg; fijne vakantie! Die Toon H. heeft toch mooie gedichten geschreven, heb er ook eentje op mn blog staan :-)

klaproos zei

geluk i s een heel klein vuurschaaltje met wat vuur,
het is hier droog en de zon komt erdoor:-)
puppiedag here we come:-)

Marjolijn. zei

Ga maar lekker genieten meis, en ik wens je heel veel zonnestralen toe.
En wennen aan de herfst doe je maar na de vakantie, hij wacht wel op jou.
En die mooie bloempotten kunnen dan ook nog.
Veel plezier...!!

Helena zei

Dank je wel Patty en succes de komende tijd :-)
Hoop dat jullie een mooie dag hebben gehad Klapper :-)
Gaan we zeker doen Marjolijn maar die zonnestralen wens ik jou ook toe!