woensdag 7 november 2012

Van alles...Zeker als je elkaar een tijdje niet ziet, is dit wel een handig topic, leek me, zondag, begin van de avond, en schreef ik dus:

"Zondagmiddag half zes en het eten staat te pruttelen.
'Lease'puber leeft zich (boven) uit op zijn keyboard en Miss Mies ligt heerlijk languit in haar nieuwe mand een soort van 'bij te slapen' lijkt 't wel.
Mijn 'meneer' zit voetbal te kijken ... en ook mijn zelfgemaakte (privé-youtube)filmpje van die middag (die natuurlijk ook is verstuurd met e-mail naar de schoonfamilie; kunnen ze op deze manier toch ook nog een beetje meegenieten van ons capriolen op de zondagmiddag :-)


En toen kookte de aardappels over....".Dan maar even een kleine blik terug in de tijd, want jeetje wat gaat die tijd toch weer snel (en dus ook omdat bezoekjes er niet inzaten de afgelopen tijd... ook hier herfstperikelen; lees: snotverkouden :-().

Vorige week een drukke spannende week achter de rug (voor mijn 'meneer' & collega's). 
Een lang voorbereid migratieproject (door mijn 'meneer' & collega's) op het werk stond te gebeuren en het weekend moest er dus worden gewerkt (door mijn 'meneer' & collega's). E.e.a. betekende dus ook dat wij saampjes, maandagochtend om half zes, weer richting de zaak reden. Niet voor herhaling vatbaar, kan ik jullie melden, maar voor die dag wel even handig, kon ook ik rustig opstarten en even testpilootje spelen :-). En natuurlijk gaan er met een dergelijk traject ook altijd dingen mis, maar, eerlijk is eerlijk; ze (mijn 'meneer & collega's) hebben een knap staaltje werk laten zien, zeker als je weet uit welke puinhoop er een geheel nieuwe omgeving is gebouwd.... en die kinderziektes waar we nu nog last van hebben... ach, 'daar vloeit geen bloed uit' zeg ik dan maar... voorlopig :-).

Dinsdag was er een gezellig teamuitje in De Avonturenfabriek met mijn afdeling (overigens uitstekend georganiseerd door mijn collega :-)). En het grappige is altijd, niemand heeft zin van te voren, maar 'als je er eenmaal bent, het toch ook wel weer gezellig is'... en dat was het zeker. 

Woensdag nog even wat thuisgewerkt, mijn 'meneer' gewoon naar kantoor. Het was hier geweldig herfstweer, dus konden de boodschappen voor die avond met de fiets worden gehaald. De avond was gereserveerd voor T&W om nu eindelijk eens die overheerlijke "Pasta à la mijn 'meneer'" te proeven, eindelijk weer eens gezellig bij te kletsen, uiteraard alles vergezeld met een heerlijk wijntje, dit keer Pouilly Fume :-).  

De donderdag geen bijzonderheden en de vrijdag werd afgesloten met een prachtig optreden van Maarten van Roozendaal, waar we van genoten hebben.

.... en toen was het
weekend, konden we Mies halen en 'lease'puber, om later zondagavond af te sluiten met een overheerlijke herfstmaaltijd à la moi :-); precies goed gekookte spruitjes (geen 'snot'), vastkokend aardappeltje en natuurlijk 'boter'gaar stoofvlees met knoflook&kastanjechampignons en natuurlijk 'Griekse yoghurt met honing' na (favoriete toetje van mijn 'lease'puber :-).


Inmiddels zijn we alweer aangekomen bij de woensdag en liggen een drukke maandag en dinsdag achter ons. 

Het lijkt erop dat Mies zich uitstekend thuisvoelt en aanpast en in tegenstelling tot wat ons is verteld (slechte eetster), vreet ze alles wat 'los en vast zit' en apporteert ze een prop papier alsof ze een hond is .... 

En wat vandaag ons brengen zal, of we ook daadwerkelijk vrij kunnen zijn met z'n tweetjes en doen wat we van plan zijn om te doen?
Ik laat het jullie weten... later! 


Vandaag dus even geen ...maar gewoon ...

  


10 opmerkingen:

♥Inge♥ zei

Wat een mooie kat...lijkt erg op onze Trippel...maar ja rode katers zijn nu eenmaal mooi! ;)
Mmmm...die herfstmaaltijd klinkt wel erg goed!!
Doe je rustig aan meis....gelukkig staat het weekend alweer bijna voor de deur!

Helena zei

Zeker Inge, alleen is deze een rode dame ... en ook mooi :-)

Marjolijn. zei

Soms is het even zo, drukke tijden met van alles wat.
Gelukkig volgt er dan toch ook weer een weekse vrije dag om toch een beetje bij te komen.
Succes vandaag weer.

Helena zei

Blijft een 'cadeautje' zo'n break in de week Marjolijn:-)

merel zei

soms kan een beetje druk zijn

en mies lief, ligt daar zalig te spinnen

Helena zei

Mies heeft helemaal nergens last van Merel, kunnen we een voorbeeld aan nemen haha.

veerle zei

De tijd gaat snel...

Yvette zei

Ja zeker...we moeten echt een voorbeeld nemen aan onze dieren....echt...ze weten alles

klaproos zei

Een drukke week, dan wil je wel zo nu aan heteind gewoon lekker jezelf opkrullen en gaan slapen,, een goed idee.;-) ik denk dat ik dat ook maar even ga dien ;-) xxx

Helena zei

Zeker Veerle...
Eigenlijk wel he Yvette :-)
Ik kan je geen ongelijk geven Klapper!xx