zaterdag 10 november 2012

Weekend, dus ..

Weekend. 
En dan kom ik vandaag toch al snel weer uit bij: '.. van alles & nog wat..' :-). 
Heel simpel eigenlijk omdat ik even niet zo zin heb om de problematiek van alledag hier aan de kaak te stellen, mijn afschuw te uiten over de kolom in de metro, wel of niet geschreven door een of andere zot die denkt dat ie dat kan maken, de 'blunder van Rutte', het gestuntel van het nieuwe kabinet, belastingen omhoog of naar beneden, wel of geen inkomensafhankelijke ziektekostenpremie.... dat mogen anderen voor mij doen vandaag (maar ga natuurlijk wel zo even uitgebreid met een kop koffie de zaterdagkranten doorspitten :-)).

Het is weekend en dat betekent voor nu even gewoon genieten van
'van alles & nog wat...


Want:

Woensdag verliep gelukkig geheel naar wens. We hebben lekker kunnen doen en laten wat we van plan waren; break in de week deze keer dus meer dan geslaagd!
Donderdag was een lange dag; cadeautje van de baas: een goed georganiseerde party (complimenten aan de feestcommissie want je kunt het toch nooit iedereen (1300 collega's) naar de zin maken en 'prof-zeikerds' hou heb je overal :-)
Vrijdag hadden we (ik gelukkig dus niet alleen) enigszins moeite het net even te stramme lijf (te lang gestaan) weer tot de orde van de dag te roepen maar om 17.30 was het sein 'einde werkweek' gewoon weer een feit.
Aangezien ook in Huize HenS niets meer wereldvreemd is, het ook hier niet altijd riekt naar 'rozegeur en de rest', begon dit keer 't weekend alleen mede ingegeven door een ietwat korter lontje (moeheid) net even iets 'stoever' 
Gelukkig deed een potje dart (nog net geen schuurisme :-)) en uiteraard even later mijn voortreffelijke kookkunsten :-) 'wonderen' en kon 't weekend gewoon een half uurtje later beginnen.
Net uitgegeten stonden zus&zwager voor deur voor koffie&stroopwafels, maar uiteraard ook om Mies te bewonderen, die net deed alsof ze ze al jaren kende en al kopjes gevend en 'kletsend' van de een naar de ander ging.
En dan is het alweer zaterdag, heeft Mies haar 'rondje' eten, drinken en de kolder in de kop achter de rug en ligt ze inmiddels weer tevreden in dromenland op haar troon (onze Ikea-hocker ingepikt).
Niet alleen Mies, maar ook mijn 'meneer' lijkt een gat in de dag te slapen; lijkt me zo geweldig, als ik dat nou toch ook eens kunnen, maar goed, ik heb andere 'kwaliteiten' zal ik maar zeggen :-).
Mijn verkoudheid is gelukkig een stuk minder wat hopelijk ook betekent dat we ergens dit weekend een 'herfstbok&kaasstengel-moment' kunnen inpassen ((schoon)familie); zo maar even bellen ...
En verder, tja, verder zit er nog 'van alles & nog wat in mijn hoofd en ik geloof dat het daar maar gewoon laat zitten.

Maak er een mooi weekend van; wordt vervolgd...6 opmerkingen:

Gwennie zei

Fijn weekend!!

Marjolijn. zei

Geniet maar lekker van alles wat er op je padje komt.

Roelien zei

Goed weekend voor jullie!

Liefs Roelien

klaproos zei

laat alle afschuw maar daar waar die zijn moet,
geniet, love en geniet volop,

fijn weekend,
xxx

Anoniem zei

Hopelijk is je verkoudheid dusdanig afgenomen dat je lekker van je weekend hebt kunnen genieten en de accu weer op hebt kunnen laden voor een nieuwe week!

Helena zei

Voor jullie ook Wondel & Roelien :-)
Dat zijn we aan het doen Marjolijn en ik hoop jij ook!
Doe ik Klapper :-) xx
Verkoudheid of niet, genieten doe ik sowieso Wanda :-) Leve de zakdoekjes met euca :-))