zaterdag 25 februari 2012

allergaartje...

... ook wel mengelmoes, optelling van alles, samenraapsel, ratjetoe.

Het geeft denk ik wel een beetje weer wat het is geweest de afgelopen week; gewoon van alles wat.

Druk met het werk, druk (in het hoofd vooral) met het nieuwe huis, druk (in het hoofd voornamelijk, ben nu eenmaal niet zo'n huishoudelijk 'wonder' ) met het oude huidige huis.

Zo hebben wij sinds een dag of wat een zgn. 'spook'ketel, althans, in mijn beleving. Er zit inmiddels zelfs een soort van logica in, merkte ik gisteren. 's Ochtends - mijn favoriete douchemoment van de dag - weigert het ding iedere vorm van welke warmte dan ook. Echter 's avonds is hij niet koud te krijgen. 'Gevalletje bijvullen' (om te spreken met de woorden van mijn Lief) en dat gaan we dan ook vandaag dus maar eens doen.... mijn Lief dus :-). En ja, natuurlijk is die oude 'spook'ketel aan vervanging toe... maar ik schat zo in dat wij dat niet meer gaan meemaken in dit huis (ervan uitgaande dat het ding het nog wel even 2 maandjes volhoudt met af en toe wat water erbij :-))


Nog maar 2 maanden jongens, althans, daar gaan we nog steeds wel van uit.
'Ze' (verkoopster) heeft nl. nog 4 dagen. Het zou dus zelfs nog 1 april kunnen worden i.p.v. 1 mei, mocht ze toch nog eerder andere woonruimte vinden.
Het ziet er niet echt naar uit dat dat gaat gebeuren en eerlijk gezegd; prima. 
Die 2 maanden zijn zo voorbij.... en er is al 1 doos gesorteerd op zolder :-)))) Ook dat staat dus op het programma dit weekend; opruimen!

Buiten het opruimen, staat er natuurlijk nog veel meer op het programma; leve het weekend! En natuurlijk hadden we ook voor dit weekend weer -zoals altijd- de meest 'wilde en spannende' plannen bedacht (klein grapje). Helaas moeten die weer even terug te kast in. Het zal nog wel een week of 6 duren voordat we weer met de lieve 'lease'puber kunnen gaan voetballen, karten, boomhutten bouwen :-)....fietsen. Het zit er voorlopig gewoon even niet in.


Onze pechtvogel heeft zijn rechterschouder gebroken; gevalletje 'remmen blokkeren' terwijl je een hellinkje affietst.
Natuurlijk zijn we blij dat 'het alleen maar dit is', maar je krijgt toch even een knoop in je maag als je een telefoontje krijgt.
Hij was echter wel zo lief stoer om te roepen: 'ik kom wel hoor pap, er is niets wat me bij m'n vader weghoudt...' tja -slik- :-)) (en hij had natuurlijk ook zin in gebak dit weekend :-))
Kwestie dus van hier gewoon even zijn slaapkamer 'verbouwen' (logeerbed i.p.v. hoogslaper). Inmiddels hoor ik wat beweging boven dus ik ga zo maar eens kijken of 'Zelda spelen met links' ook lukt ....

Van alles wat, een allergaartje, wat maakt het uit:

11 opmerkingen:

Gwennie zei

O joh! Wat is dat toch met die pubers van tegenwoordig? Breken van alles en nog wat.... ;-) Beterschap met de leasepuber dus!! En inpakken?? Pffttt... ik wil er even niet meer aan denken! *kreun*

Helena zei

haha... ik weet het, moet er ook niet aan denken, maar ja...zal er toch aan moeten geloven :-) enne, puber & motoriek... daar was toch iets mee :-)

Marjolijn. zei

Verwen hem maar lekker die lease puber van jou, mag wel hoor.
En dan maar lekker rommelen dit weekend, ook niet verkeerd.
Alles wat klaar is , is maar klaar toch, ben je straks weer blij mee.
Lekker genieten meis, daar is het ook weekend voor.

Marja Hoefsmit zei

Hi Heleen - in die soort drukte zit ik ook vaker:) Maar wat een hartverwarmende reacties krijg je rondom je heen..
Een nieuw huis - nieuwe uitdagingen wat gaat het bij jou snel allemaal..

Marja Hoefsmit - kruidje zei

Even over kruidje - weet je ik ben er in 2005 mee begonnen en nu een paar jaar later ben ik dol blij dat er op facebook weer een kruidje bestaat - in die groep gebeurd zo enorm veel en daarom ook weer een nieuwe of andere weblog.. Er wordt zelfs een kruidenweekend georganiseerd - echt kool ik zit zo in die andere energie!

klaproos zei

verhuizen brengt wel een en ander mee hé,
ik hoop écht nooi tmeer te verhuizen ik ben het nu zat :-)

Roelien zei

Leuk om hier te lezen!!

jenny zei

geef T maar een dikke knuffel en de groetjes van ons,we zien jullie op Ans haar verjaardag toch? groetjes

Helena zei

Doen we zeker Marjolijn!
Het begin weet ik nog Marja, leuk dat je weer begonnen bent hoor!
Ik ga ervan uit dat het ook hier de laatste wordt Klapper :-)
Dank je wel Roelien, dat vind ik het bij jou ook nog steeds!
Zal ik zeker doen Jenny en we zien jullie dan!

Marion zei

Van harte gefelliciteerd met je verjaardag Helena.. Ik hoop dat het gezellig was en dat de leasepuber snel hersteld.
Dikke kus..

Inge zei

Oh...het probleem vd ketel lag dus in het bijvullen? Tja, dat moet wel regelmatig gebeuren....hihi! Maar hopelijk voor jullie blijft de ketel het wel doen hoor!
Jee, schouder gebroken, tjonge dat is niet mis zeg...pijnlijk en hinderlijk! Sterkte met je puber hoor!!
Fijne avond verder!