vrijdag 13 juli 2012

net te laat of ...

... dacht ik woensdagochtend, toen ik een poging deed mijn ogen open te doen.

Ik had het dinsdagavond al gevoeld, maar simpelweg geen aandacht aan geschonken. Had ik helemaal de tijd (nog) niet voor, en: 'als je het er niet over hebt, is er ook niet...', toch?!

Inmiddels was er die ochtend echter geen ontkennen meer aan: bonkend hoofd, dikke keel, holtes die aanvoelden alsof er een blok beton in verstopt zat en een spierpijn alsof ik de zwaarste Tour-etappe had gefietst.


In eerste instantie dacht ik nog: 'ach, vast de vermoeidheid 
bezorgdheid van de afgelopen nacht...' (manlief moest nl. de nacht doorwerken vanwege een storing en tja, dan ben ik nu eenmaal niet zo heel rustig), maar helaas, dat was het dus niet alleen.

'Net te laat, net verkeerd ingeschat, had ik nou toch maar, heb ik weer.... neem ik eens zo maar redelijk spontaan 10 dagen vrij om uit te rusten....'.

Inmiddels is het vrijdag en hoewel nog wat 'wiebelig' lijken de 2 beddagen, zoutoplossingen, rinocaps, pijnstillers en kippensoep in ieder geval hun werk goed te doen. Het 'ergste' lijkt gelukkig alweer achter de rug.

Net op tijd dus toch goed ingeschat en gelukkig nog genoeg tijd over om te (gaan) genieten van even helemaal niets.... doen, moeten ... en zo :-).  


Helemaal niet slecht om soms gewoon te luisteren - 'neem nou toch gewoon die paar dagen vrij' - naar degene die het dichtste naast je staat....
Het is zo simpel ..... soms :-) :


4 opmerkingen:

klaproos zei

da's even balen maar het komt wel goed,

goed uitzieken hé:-)
xxx

Marjolijn. zei

Hé meis toch, dat was toch niet afgesproken....
Knap snel weer en dan toch ook nog tijd om te genieten hoop ik.
Fijn weekend.

Helena zei

Ik doe m'n best Klapper :-) en natuurlijk komt 't goed!
Niet echt Marjolijn, maar ja, soms maar gewoon even aan toegeven, blijkbaar even nodig :-))

Jeroen zei

Lekker onder de wol en gauw weer beter worden.