zaterdag 21 januari 2012

Genoeg


Er is genoeg te doen, zoals altijd.
Het gaat zo snel, zoals altijd, dat ik me -voor de zoveeelste keer- afvraag waarom ik nou dan toch niet gewoon dat dagboekje (weer) ga bijhouden. 

Gewoon zo eentje die naast je bed ligt. Een simpel maar mooi schriftje, zoals ik er vroeger velen van had. Zo eentje waar je dan iedere avond -voor het slapen gaan - even in schrijft wat er die dag gebeurd is....


Ach, als ik het schrijf, schiet ik vanzelf in de lach, me realiserend dat dit wel erg ouderwets klinkt in een tijd van iphones en ipads haha (ik overigens niet hoor ..... of moet ik zeggen: 'nog niet' :-)))

Genoeg te doen dus, zoals altijd, en de details zijn eigenlijk niet echt zo belangrijk.


Dit weekend in ieder geval weer mijn lieve 'leasepuber' in the house, die inmiddels gezellig in pyama, onder het genot van een kop thee, de bank in beslag neemt, wachtend tot ik zijn lieve pa ga wakker maken -die altijd uitslaapt op zaterdag- :-).


Vanmiddag nog wel even op ziekenbezoek, als 'leasepuber' klaar is met zijn band. Tijd om zijn opa op te fleuren, die helaas, tegen alle verwachtingen in, een paar dagen langer in het Z'huis moet blijven. 


En zo blijft er ook dit weekend weer genoeg te doen .... en gelukkig altijd -zeker als we een beetje ons best doen :-)- inclusief genoeg tijd om te genieten!Songbird  (even op klikken)


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ging even mis, nieuwe poging.
Niks mis met een schriftje hoor.
En aan/met pads doe ik ook (nog) niets, behalve dan de koffiepads. Die kan ik niet missen.
Een mooi muziekje meis.
Nog een heel fijn weekend verder.

Groet Marjolijn.

klaproos zei

ahh opa ziek,

geef hem mijn beste wensen en ik hoop dat hij gauw weer thuis mag zijn,

xxx

Jeroen zei

Niks mis met een "ouderwets" dagboek. Gewoon doen! Leuk dat je leasezoon al gezellig bij je is wanneer je man van zijn welverdiende uitslaapochtend geniet. Fijne zondag!

Gwennie zei

Gewoon doen, zo'n dagboekje! Ik heb het maanden gedaan in de trein onderweg naar mijn werk! Het was een verademing... met een leeg hoofd kwam ik daar aan. Helemaal goed!

vlinder zei

haha nét als @Marjolijn kan ook ik de koffiePADS niet missen,die andere kunnen me gestolen worden;)
En ik zou het zéker doen joh,een dagboekje bij gaan houden.Ikzelf heb 3 dagboeken vol geschreven en vind het eigenlijk wel jammer dat ik jaren geleden gestopt ben.
Van je af schrijven helpt absoluut! En heb je geen zin om te schrijven? kun je het áltijd nog op je pc doen,ben ik nu zelf mee bezig;)
Pa lekker uit kunnen slapen?;)
Fijne nieuwe week met liefs van mij..;)