maandag 22 juli 2013

De kop is er weer af; en wat voor een?!pffff

Nee hoor, ik ga echt niet zeggen dat het warm was vandaag...
En al helemaal niet dat ik dat helemaal niet lekker vind...


Daarbij hadden we zullen gaan....

Ach ja, soms hadden we zo veel hè...gewild, gegaan, gedaan :-). Vandaag kwam het er alleen niet van, om verschillende redenen overigens, maar daar ga ik jullie niet mee lastig vallen :-).

Toen de wekker ging, dachten mijn botten hersencellen alleen: hé you, laat mij nog maar even drie kwartier liggen, dit gaat hem gewoon niet worden vandaag. Het fietsen in de ochtendgloren zal best lekker zijn... over de middag terug maar even te zwijgen. Naast me hoorde ik steeds wat 'instemmende' ronkgeluidjes, en dus ging de wekker 45 minuten naar voren; uitstekende beslissing.

Het verjaardagsfeestje zondagavond was weer (te) gezellig...(zo blij dat ik moest rijden haha). De nacht alleen daardoor simpelweg te kort en dus vanavond maar eens kijken of we wat slaap kunnen inhalen.

Niet dat dat betekent dat we morgen wel op de fiets naar het werk gaan hoor. Soms moet je dingen ook gewoon even kunnen laten, nietwaar. 

Inmiddels is 'Bonus-puber' ook weer veilig terug in ons landje (altijd een prettig gevoel). Miss M. heeft zich intussen verplaatst van aan mijn voeten liggend (in de stoel) naar 'kijkdania' (soort van bang voor alles wat voorbij komt vliegen in de schemer) en 'mijn meneer'? Die is ondertussen een etage hoger gegaan en doet een poging wat slaap in te halen, geloof ik.

En ik?

Ik zit nog buiten, geniet van de stilte, mijn glaasje water, heel af en toe een heel klein windvlaagje, motjes die dansen om de buitenlampjes en ik weet dat ook ik in beweging moet komen...


Een echte zwoele zomeravond en ik zeg gewoon: Welterusten allemaal en slaap lekker! Morgen weer een (mooie zomer-)dag met ongetwijfeld weer 'van alles en nog wat...'.

7 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Vele hebben een slaap te kort, deze dagen.
Lekker slaapweer is het dan ook niet.
Maar het is nu zomer waar we zo lang op hebben gewacht.
Geniet er toch van meis, zoveel als kan.

Fijne dag vandaag.

Helena zei

Daarom Marjolijn...we doen het er gewoon mee hoor :-)

merel zei

lekker slapen dat zit er bij ons wel in, wij hebben airco

Agnès zei

Slaaptekort of niet, warm of niet....HET IS ZOMER....geweldig...Agnès

veerle zei

Slaapwel!

Helena zei

Ook lekker Merel :-)
Zeker geweldig Agnès, mij hoor je verder ook niet hoor :-)
Dank je Veerle, bij jullie ook zo warm?

klaproos zei

heerlijk deze warmte, da's echt het ultieme zomergevoel hé,
van mij mag het zo blijven:-)

xxx