woensdag 20 augustus 2014

Score(n)... of zoiets

Misschien moet ik daar ook maar eens mee stoppen, al die koffie. Of misschien ook niet, ik weet het eigenlijk niet.

Wat ik wel weet, is dat ik vandaag niet vooruit te branden ben. Zo kan ik het althans het beste omschrijven. Het ‘waakvlammetje’ brandt (gelukkig), maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Zo lag ik gisteren voor de tweede keer deze week vóór de klok van negen op bed. En wetende dat je dan de wekker niet hoeft te zetten voor de morgen, zou dan toch ook enigszins voor een ontspannen, uitgerust gevoel, moeten, willen, kunnen zorgen, of zoiets. Tja, ach ja...

Wat dan wel weer een prettige bijkomstigheid is, is dat toen ik –zoals bijna altijd- dan toch wel weer ruim vóór de klok van zes de nieuwe dag mocht begroeten, ik kon blijven liggen tot een uurtje of acht. Goh, wat houd ik toch van die woensdag, zo midden in de week!

Maar, het feit blijft ook dat ik al heel veel had, zullen, willen, kunnen doen dan wel gedaan hebbende, of iets dergelijks.

Zo had ik vanochtend dus alNou ja, zo kan ik nog wel even doorgaan over het 'gehad zouden, willen, kunnen hebbende', of iets in die geest…

Ach, ik moet gewoon eerlijk toegeven dat mijn lieve moeder toch weer gelijk had, ooit. Want: 'Als hadden komt, is hebben weg'. Tja, lekker dan!

Ik verveel jullie dan ook verder niet met de actuele 'hebben'-score van vandaag, maar ga verder met wat ik altijd blijf doen (want bij deze 'score' maakt het gelukkig niet uit hoe lang je erover doet, en die pakt niemand me meer af :-))!


11 opmerkingen:

Patty zei

Zo had ik maandag zo'n dag dat ik supersonisch moe was de hele tijd. Krijg ik de griep? Ben ik gewoon moe? De hele dag wat rondgehangen en alleen de hoognodige dingetjes gedaan en gelukkig was ik gisteren weer een 'normaal' mens.
Die dagen heb ik dus ook hoor en hee 'morgen is er weer een dag' denk ik dan maar ;-)
Fijne rest van de dag!

Helena zei

Dank je wel Patty... gaan we zeker voor hoor :-)

Marjolijn. zei

Oh meis, herkenbaar zulke dagen, die kun je dan ook maar het beste rustig voorbij laten gaan.
Morgen gaat het vast weer beter.
En dat poetswerk komt een volgende keer wel, zet maar even twee deuren tegen elkaar open, dan waait het mogelijke stof er zo uit...!

Helena zei

Heb ik gedaan Marjolijn... en het werkt haha

merel zei

iedereen heeft al eens van die dagen dat we zo veel zouden willen doen en het komt er niet van , morgen is weer een dagje hé

trouwens ik vind de uitspraak van je moeder heel wijs

Roelien zei

Zou het besmettelijk zijn?
Hier heerst het ook namelijk...
xx

Troebadoer zei

CARPE DIEM !

Introverte Mama zei

Herkenbaar.

Helena zei

Dat was ze zeker Merel; een wijze dame :-)
Komt goed Roelien xx
Altijd Troebadoer!
Altijd fijn om te horen dat je niet de enige bent Arlinde :-)

klaproos zei

make memories schrijf je en dat doe je dan weer super,

met een pup in huis lig ik ook regelmatig al wat vroeger op bed, blij met elk uurtje slaap :-)
xxx

Yvette zei

de griep heeft hier iedereen gevloerd

maak je niet druk
maak een indruk