vrijdag 12 oktober 2012

Even ...

"He schat, goeiemorgen....en het is mooi weer". 

Dat, enigszins met een tikkeltje cynisme, gezegd hebbende, draait mijn 'meneer' zich nog een keertje om en luister ik naar de druppels op het doucheraam (slaap-/en badkamerdeur open, even voor de beeldvorming...).

Het regent.
En weet je, ik vind het prima.

Het kan me werkelijk niets schelen, al had er sneeuw gelegen of windkracht 10 gestaan. Mijn gevoel deze ochtend kan door niets of niemand worden verpest.
En weet je waarom. Heel simpel hoor; we zijn zo maar een paar dagen vrij! 

Maar wat een top-gevoel zeg, jeetje, alsof je de lotto hebt gewonnen, zo lijkt het. En volgens mij mag ik daar ook 'zachtjes' uit concluderen dat het dus ook misschien wel een beetje, soort van 'net op het goede moment' is.... :-)

Even helemaal niets; de ontspanners op standje voluit.
Even niet vroeg opstaan, niet nadenken over .... al die dingen die je moet doen als je niet vrij bent :-) ... en daar ga ik dan dus ook lekker dus niet over nadenken!


Gisteren genoeg nagedacht, denk ik zo.
Samen met collegaatje vertrokken we om half 9 richting A'dam, ons verheugend op een dagje 

- persoonlijkheidstesten
- capaciteitstesten
- managementstijlentesten
- simulatieoefeningen/rollenspellen
- psychologisch interview
...op basis van je competentieprofiel.

'We did it' en ik moet eerlijk zeggen, het was nog leuk ook (en uiteraard ook heel gezellig met z'n tweetjes in de auto heen en terug en tijdens de lunch :-)).
Dat is dan toch ook wel weer het voordeel van een stukje 'ouder en dus blijkbaar een beetje wijzer' worden hoor. En ik kan eindelijk zeggen dat ik zelfs het rollenspel leuk vond (en ja natuurlijk speelt dan ook mee dat het goed ging :-)).

Ik zal niemand vermoeien met de uitslag, maar ik ben in i.i.g tevreden. Het wachten is nu op het zgn. maatwerkrapport en op de daarbij behorende leermodules die worden aangeboden. Zo blijven we lekker -zo'n 1,5 jr.- bezig en kan ik eindelijk gericht de opleiding kiezen die bij me past :-)!

Alleen nu even niet.... we zijn vrij!
Ik ga aan de slag, en wel nu..... met genieten van dat gevoel en alles wat daarbij hoort (en wat dat is en op welke manier, dat horen jullie later dan wel weer :-).
3 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Ga maar lekker genieten meis.
Voor velen begint een weekje herfstvakantie, voor jullie misschien ook wel.
Veel plezier.

Anoniem zei

Geniet lekker van je vrije dagen.

♥Inge♥ zei

Nah, eigenlijk ben ik toch wel een beetje nieuwsgierig hoor! ;)
Hier breekt de zon nu door, heerlijk even geen regen!!
Geniet van je dag!!