zondag 20 september 2015

Op zoek naar


Ach ja, eigenlijk ben ik altijd wel op zoek naar iets. Soms zoek ik antwoorden, die ik de ene keer wel maar de andere keer ook niet krijg. Gezelligheid, die meestal wel voor handen is, net als gisterenavond; weer ouderwets leuk en inderdaad veel te kort, zoals we allemaal vaststelden. Ontspanning ook of mijn sleutels (meer dan eens), mezelf... ach, soms zoek ik misschien wel gewoon te veel om op te noemen.

Maar, nog net geen herfst en dus geen mooiere (zondag)ochtend om vandaag maar eens op zoek te gaan naar die herfst, en die benoem ik dan wel weer graag.

Tja, ik kan je eigenlijk wel zeggen dat dat is gelukt. Maar oordeel gerust zelf, de foto's van onze vroege ochtendwandeling spreken voor zich...

Wat is het toch heerlijk om 's ochtends in alle vroegte je wandelschoenen onder te binden en erop uit te trekken met je rugzakje, gevuld met warme thee en lekker broodjes.



Ik had me in ieder geval geen beter begin van de dag kunnen wensen. Dat de rest van de dag dan toch weer net iets anders verloopt en eindigt, doet dan eigenlijk niet meer ter zake; het leven gaat nu eenmaal gewoon haar eigen gang, neemt je soms in de maling en is nu eenmaal op momenten gewoon ook echt niet eerlijk; zondag of geen zondag, herfst of geen herfst...

Ik (en ook mijn lief) hebben in ieder geval genoten van de start. De een na de andere paddestoel kwamen we tegen op ons pad. En zelfs een uitgebreid onderonsje met een groepje koeien had iets unieks.

Afijn, laat ik er verder maar geen woorden meer aan verspillen, ik zoek gewoon nog even door naar 'de rest' en meld me wel weer als ik hier en daar iets vind, oké.

 
 

 



5 opmerkingen:

merel zei

de eerste tekens van de herfst laten zich stilaan zien en voelen ... je hebt dat mooi vastgesteld op foto

Marjolijn. zei

Ja, de herfst begint zich al goed te tonen.
Je hebt de vroege ochtend wandeling mooi vastgelegd.
Met al die pracht wordt het vast een goede start van de nieuwe week.

Mirjam Kakelbont zei

Je kan de herfst zelfs al ruiken. Veel mensen hebben een hekel aan dit seizoen maar de kleuren in de natuur zijn fenomenaal. Het lijkt me saai om het hele jaar hetzelfde weer te hebben. Al heb ik een zwak voor een zonnige dagen...'
Groetjes

Patty zei

Prachtig, die herfst. Vooral als het droog is ;-)
En ik zoek gezellig met je mee, hihi
Knuf!

Mrs. T. zei

Heerlijk zo'n wandeling. Moeten wij ook weer 'ns doen.