maandag 7 oktober 2013

weer gewoon

Het is zo ver; het is tijd. En vanochtend dus maar weer eens goed begonnen met een heerlijke groente/fruit shake. Lekker én gezond! Al merk ik wel dat er weer even een knop om moet :-).

De vakantie is voorbij, en daar is helemaal niets mis mee. Gelukkig had ik nog wat extra uren, te verdelen naar eigen goeddunken. En vandaag 'dunkte' me uitstekend.

Vanochtend natuurlijk wel - zoals eigenlijk altijd - vroeg opgestaan en genoten van de stilte en de mist. De wereld weer een stukje kleiner; blijft mooi.

Afwasmachine uit- en weer ingeruimd en gewapend met een koffie even een frisse neus halen in de tuin. De laatste bloeiers bewonderen, de zoete rode pepers oogsten en nog even met m'n neus in de lavendel hangen. Snoeien komt een andere keer wel..


Na wat huishoudelijke klusjes en mijn Lief inmiddels ook gewassen en geschoren beneden (en een collega geruststellen dat ik er echt morgen weer ben i.p.v. volgende week maandag) nemen we een besluit: de zon schijnt nota bene, waar wachten we op, we gaan gewoon naar buiten. Fietsen, wandelen, het maakt eigenlijk niet uit. Koffie en appelgebak, mét slagroom, op een terrasje. Ee noemen het gewoon een gezellige en lekkere 'afsluiter' :-).

Onze fietstocht (incl. 'bult') brengt ons in de dierentuin zo'n 10 kilometer verderop. En laten ze daar nu ook heerlijke terrasje hebben... :-)
Lekker gewandeld en genoten van alle beesten (en mensen) en via een andere route op ons gemakje terug gefietst.

Wat een heerlijke dag!

Ik zeg 'morgen weer zo één' maar dan net even anders :-).
 

5 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Dat was een goede afsluiter...!!
Vandaag ook weer een goed dagje, maar dan anders.
Goede start meis..!!

Anoniem zei

Wat hebben we toch geluk met nog zulk weer in oktober nota bene :-)
Geniet van het bijkletsen met je collega's en werk ze!

Gwennie zei

Heerlijk zeg!

merel zei

heerlijk zo'n dagje

Helena zei

Je moet jezelf af en toe 'kietelen' nietwaar Marjolijn. Jij veel sterkte de komende dagen xx
We hebben het geweldig zo in oktober Patty; cadeautjes hoor!
Lekker fietsweer Wondel :-)
Zeker weten Merel.