zaterdag 28 september 2013

even wennen en zo...

Even wennen weer hoor, die meer dan 20 graden verschil :-).

Intussen weer een paar dagen thuis, kan ik m'n draai nog niet helemaal vinden. Vanochtend dan ook maar de verwarming aangezet. Zestien graden vond ik net niet meer comfortabel kunnen om te genieten van de zaterdagochtendkrant & een voortreffelijke nespresso.

Ik betrapte ons er gisteren zelfs op dat we het hadden over een houtkacheltje, hoe gezellig (en lekker) dat zou zijn... en dat het ook zou kunnen en zo...maar dat even terzijde.

En natuurlijk heb ik helemaal niets maar dan ook echt niets te klagen! Want wat is het geweldig nazomerweer zeg. Zeker als je nog een hele week vakantie hebt :-).
Mij hoor dan ook verder echt niet hoor haha. Alleen dan misschien het feit dat we toch maar eens moeten gaan kijken naar een gezellig, hoogpolig, maar vooral warm, kleed voor op de vloer.

Tja, er moet tenslotte iets tegenover staan als je je oude, oerlelijke, echt niet meer om aan te zien, maar o zo lekker zittende slippers achter 'moest' laten in het zonnig Spaanse land ... maar daarover later meer.

Geniet van een mooie zaterdag!

 


5 opmerkingen:

Yvette zei

die slippers..
ja daar ben ik erg benieuwd naar

kuskus

Marjolijn. zei

Ha, ja die sokken kunnen echt wel aan.
Goede jacht naar een mooi tapijtje, dan heb je geen slippers meer nodig... :-)
Fijn weekend meis.

klaproos zei

lekker hé zo'n kacheltje,
dat is goud waard hoor,
heerlijk buiten op deze avonden:-)
ik schuif een beetje aan :-)

xxx

Wanda zei

Zo'n houtkacheltje lijkt me ook wel wat maar voorlopig houden we het wel gewoon bij een lekkere warme fleecedeken en de standaard verwarming!

merel zei

wij hebben zo'n kacheltje waar hout of kolen in kan , is wel gezellig
En welkom terug, even aanpassen aan de temperatuur , hier zijn we blij met ons september zomertje